Ποιοι stars θα γίνουν γονείς, αλλά επιμένουν ότι είναι μόνο φίλοι;

Ο λόγος για την Caroline Lindqvist και τον Owen Wilson


Η γνωστή personal trainer στις ΗΠΑ, Caroline Lindqvist, αποκάλυψε ότι εκείνη και ο δημοφιλής ηθοποιός Owen Wilson είναι φίλοι που αποφάσισαν να κάνουν ένα παιδί μαζί, αλλά δεν σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μία σχέση.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν ήταν ποτέ μαζί, ενώ ήδη η 41χρονη Caroline διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το παιδί του 44χρονου ηθοποιού.

Η γυμνάστρια που γεννήθηκε στη Σουηδία  μίλησε για την εγκυμοσύνη της για πρώτη φορά και αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Owen δεν ήταν ποτέ ζευγάρι, αλλά και οι δύο ήθελαν να κάνουν ένα παιδί και έτσι αποφάσισαν να το κάνουν μαζί.

«Ο Owen και εγώ αποφασίσαμε να αποκτήσουμε ένα παιδί, ακόμη και αν δεν είμαστε σε σχέση», είπε η Caroline στο Klick! της Σουηδίας και πρόσθεσε πως «δεν είναι καθόλου μέσα στα σχέδιά μας να είμαστε ζευγάρι». 

«Ο Owen και εγώ είμαστε απλώς δύο στενοί φίλοι  που θα έχουμε μαζί ένα μωρό», είπε ακόμη.

«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούμε να έρθει το παιδί μας στον κόσμο στο τέλος του Ιανουαρίου», τόνισε.

Η Caroline διέψευσε, επίσης, τους ισχυρισμούς ότι συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό, όταν την προσέλαβε, για να είναι η προσωπική του γυμνάστρια στο Λος Άντζελες, επιμένοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ ένας από τους πελάτες της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της τον συνάντησε το 2007, λίγο μετά το χωρισμό του από την Kate Hudson. 

Το μωρό τους, πάντως, θα είναι το δεύτερο παιδί του Owen, μετά τον γιο που απέκτησε με την πρώην φίλη του, Jade Duell. protothema.gr



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει