¨Εκτακτο: Ρίγος καί Θλίψη.Σκοτώθηκε σε σφοδρό τροχαίο ο Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής...

Joe Montana - O Ποδοσφαιριστής του Αμερικανικού ποδοσφαίρου ή ράγκμπι έχει επιβεβαιωθεί ότι έχασε την ζωή του σε σφοδρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του.

''Ο άλλος άνδρας που επέβαινε στην BMW που οδηγούσε ο Joe Montana έχει μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο της Καλιφόρνιας και φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο εκπρόσωπος της ασφάλειας του αυτοκινητόδρομου της Καλιφόρνιας (HSA) ανάφερε ότι ο υγρός δρόμος είναι η πιθανή αιτία του ατυχήματος. Ναρκωτικά και αλκοόλ δεν φαίνεται να έπαιξαν κανένα ρόλο σε αυτό το ατύχημα.  Δεν έγινε δυνατή η επαφή με Εκπρόσωπους της ομάδας για την εξακρίβωση του συμβάντος,που μάλλον διαδραματίζεται σε τραγωδία...''  yfilios.blogspot.gr

Αυτή ήταν η είδηση όλων των Ελληνικών blog που κανένα από αυτά δεν μπήκε στην διαδικασία να εξακριβώσει το γεγονός.
Η αλήθεια έρχεται στο φως από το tragiko.eu - διαβάστε την:

O ST LOUIS ( LALATE ) - Joe Montana δεν είναι νεκρός όπως αποκαλύπτει σήμερα σε πανελλαδικό επίπεδο το tragiko.eu .



 Ήταν ακόμα ένα ψεύτικο αυτοκινητιστικό δυστύχημα και μια ψεύτικη ιστορία θανάτου. Και ο ένοχος είναι η ίδια ιστοσελίδα .... Ο Joe Montana δεν έχει πεθάνει , ο Νέλσον Μαντέλα δεν είναι νεκρός το ίδιο και η Miley Cyrus και Lil Wayne .

Ο Joe Montana είναι το θύμα ακόμα μιας ψεύτικης ιστορίας θανάτου . Όταν πλαστές ιστορίες θανάτου διασημοτήτων ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια , κυριάρχησαν στις ειδήσεις. Τα πρώτα θύματα ήταν οι Disney διασημότητες - Miley Cyrus , Nick Jonas , Zac Efron . Με την πάροδο του χρόνου , όμως , οι πλαστά ιστορίες θανάτου άρχισαν να χτυπούν rappers .  Αλλά τώρα που αρχίζουν να χτυπούν τους αστέρες του ποδοσφαίρου (ράγκμπι) όπως συμπίπτη με το έναυσμα του NFL (σεζόν 2013-2014) .

Είτε πρόκειται για ένα Disney αστέρι ή  NFL , ο ένοχος είναι ο ίδιος . Ο δικτυακός τόπος Global Associated aka MediaFetcher έχει σφυρηλατήσει τις ψεύτικες ιστορίες για χρόνια . 

Ο Joe Montana δεν έχει πεθάνει . Ο Tom Brady δεν έχει σπάσει τα πόδια του. Και ο Morgan Freeman είναι ζωντανός . tragiko.eu


1 comments :

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει