Δείτε πώς είναι σήμερα η Brigitte Bardot στα 79 της χρόνια, με το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί!

Η 66χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια Jane Birkin σε συνέντευξή της, μίλησε για την «άσπονδη» φίλη της Brigitte Bardot, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η θρυλική σταρ. 
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια -που έπαιξε με την Bardot στην τολμηρή ταινία «Don Juan» του 1973- αναφέρει πως η Γαλλίδα ηθοποιός επικοινωνεί μαζί της, καθώς δίνει χρήματα για τις φιλοζωικές της δραστηριότητες. «Ζει μια μοναχική ζωή, είναι θλιμμένη και έχει αμφίβολη προσωπική ζωή», λέει για την Brigitte Bardot . 
brigit

«Συνεχίζει να μου γράφει γιατί δίνω λεφτά για την οργάνωση που έχει δημιουργήσει για τα δικαιώματα των ζώων», δηλώνει η Birkin και προσθέτει: «Κάθε καρτ ποστάλ ή γράμμα που λαμβάνω από εκείνη είναι πάντα πολύ θλιβερά. Νομίζω ότι αντιμετωπίζει σοβαρές κινητικές δυσκολίες».

Στα 79 της χρόνια, η Bardot ζει αποτραβηγμένη, γεμάτη ρυτίδες και περπατά χρησιμοποιώντας μπαστούνι, με την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά της να υποστηρίζει πως προτιμά τα ζώα καθώς οι άνθρωποι την απογοήτευσαν.
bardo

Για την ιστορία, η Bardot και η Birkin έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα, τον Γάλλο μουσικό Serge Gainsbourg και, μάλιστα, αμφότερες κυκλοφόρησαν επανεκτελέσεις του τραγουδιού του «Je Τ’ Αime Μoi Νon Plus». govastileto.gr


1 comments :

  1. τι δηλαδη ;Το γηρας αφορα ολους μας και με τον ενα `η αλλο τροπο προκαλει δυσκολιες ...τουλαχιστον δυσκολιες...
    Γιατι πρεπει να βγαζουμε στη δημοσιοτητα ανθρωπους που υπηρξαν δημοφιλεις και δεν τους αφηνουμε σιωπηλα και ησυχα να περασουν τα τελευταια χρονια της ζωης τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει