"Πήρε φωτιά" facebook και Twitter με το Wi Fi του Σαμαρά

Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, κατά την χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στο Mega, , ότι σε ένα χρόνο ...

θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα δωρεάν ασύρματο WiFi ίντερνετ, "επισκίασε" όλες τις υπόλοιπες δεσμεύσεις του για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια και .... προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media και τα τηλεοπτικά παράθυρα! 

«Σήμερα μπορώ να το υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν WiFi ίντερνετ σε όλη τη χώρα σε ένα χρόνο»τόνισε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι οι νέες τεχνολογίες είναι ο τομέας όπου μπορούν να αναληφθούν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από νέους. Αυτή η πρόταση του πρωθυπουργού προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο! 

Παπαδημούλης: Να γιατί πανηγυρίζουν άνεργοι , άστεγοι και συνταξιούχοι! 

Η φράση αυτή του πρωθυπουργού έκανε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να «κελαηδήσει» με ένα άκρως ειρωνικό tweet!!! «Αν δείτε πρωί-πρωί, ανέργους, μισθωτούς, συνταξιούχους κι άστεγους να πανηγυρίζουν, υπάρχει λόγος. Δωρεάν wifi από τον Σαμαρά! Θλιβερή ένδεια...» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ.Παπαδημούλης ! 

"Πήρε φωτιά" facebook και Twitter 

Η ανακοίνωση του Αντώνη Σαμαρά έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα το πρώτο θέμα συζήτησης σε Facebook και Twitter με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις φωτογραφίες να πέφτουν βροχή! Εμείς αλιεύσαμε μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets στο hash tag #samaras_free_wifi και σας τα παρουσιάζουμε: planet-greece



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει