Καφές, μπύρα και cocktail χωρίς αλκοόλ στην 1η μέρα της HORECA
Πλούσιες παράλληλες δράσεις για όλους τους επαγγελματίες
Στο Hall 1 της 9η HORECA, της μεγαλύτερης έκθεσης για τον τουρισμό και τη μαζική εστίαση, τα βλέμματα συγκεντρώνουν τα περίπτερα του καφέ, των ποτών, της μπύρας και του κρασιού.
Στα stage της, παράλληλα, ο επαγγελματίας μπορεί να παρακολουθήσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, σεμιναρίων αλλά και διαγωνισμών που θα συνεχίζονται για όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ως τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου.
Από την πρώτη μέρα της έκθεσης, οι παράλληλες δράσεις που ξεχώρισαν ήταν το πρωτάθλημα cupping (γευσιγνωσία καφέ) το οποίο έπειτα από το live διαγωνιστικό τμήμα βρήκε στην πρώτη θέση τον Δημήτρη Παπαϊωάννου από το Bellini της Κηφισιάς. Τη δεύτερη θέση απέσπασε ο Νίκος Ουζούνης από το voltabar.gr των Σερρών, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν οι Τάσος Δεληχρήστος (Tailor Made, Αθήνα) και Δημήτρης Μπουσούνης (Αθανασίου, Καλαμάτα).
Οι προκριματικοί του διαγωνισμού σερβιρίσματος draught μπύρας ολοκληρώθηκαν με 13 συμμετοχές από τις οποίες οι δέκα προχωρούν την επόμενη μέρα, 8 Φεβρουαρίου, στον τελικό με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή που θα μας εκπροσωπήσει στο Beer Festival που θα διεξαχθεί στην Τσεχία στο τέλος του Μαρτίου.
Τέλος, τα βλέμματα στράφηκαν και στην διοργάνωση της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος για το 4ο non alcoholic πρωτάθλημα cocktail, το οποίο φέτος είχε αρκετά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και μέσα από τις 15 στο σύνολο συμμετοχές του έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Νάτση (Αθήνα) να αποσπάσει την πρώτη θέση με μία συνταγή η οποία περιείχε πουρέ από ανανά, πολτό ροδάκινου, πουρέ από guava, passion fruit σε πουρέ και σιρόπι και γρεναδίνη.
Η συνέχεια των παράλληλων δράσεων είναι μεγάλη! Νεότερα σύντομα... newsbeast
0 comments :
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!