Χόλιγουντ: Μετά το Photoshop, ήρθε το ψηφιακό «τράβηγμα»

Χόλιγουντ: Μετά το Photoshop, ήρθε το ψηφιακό «τράβηγμα»

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τις αδύνατες και συχνά παραμορφωμένες ηθοποιούς του photoshop, ωστόσο, καθώς οι απαιτήσεις και ο ανταγωνισμός στη λαμπερή βιομηχανία του Χόλιγουντ μεγαλώνουν, τόσο αυξάνονται και οι ανάγκες για νέες ιδέες και τεχνικές που θα μπορούν μεταμορφώνουν τις σταρ του σινεμά από κοινές θνητές σε «θεές» της μεγάλης οθόνης.

Το νέο φαινόμενο που «χτύπησε» το Χόλιγουντ είναι το ψηφιακό «τράβηγμα» ή αλλιώς το... τέντωμα των ηθοποιών, με σκοπό να δείχνουν ψηλότεροι και πιο λεπτοί!

Ωστόσο, η «ψηφιακή χειρουργική» -όπως αποκαλούν τη νέα μόδα- έχει προκαλέσει την οργή των  πολιτών αλλά και πολλών ειδικών του Χόλιγουντ που υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο οι μεγάλες βιομηχανίες του σινεμά σπρώχνουν τα νεαρά κορίτσια στο να αναζητούν και να κάνουν τα πάντα για μια τελειότητα, η οποία ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η Margot Robbie, η συμπρωταγωνίστρια του Leonardo Di Caprio στην ταινία «The Wolf of Wall Street» είναι ανάμεσα στις «χειρουργημένες» ηθοποιούς καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, η ξανθιά καλλονή με ύψος 1.67 δείχνει πολύ πιο ψηλή αλλά και αδύνατη στην ταινία.

Η τεχνική αυτή έχει εφαρμοστεί επίσης στην Britney Spears, την Kim Kardashian και την Mariah Carey.  protothema







1 comments :

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει