Νοικοκυρά του χωριού η Κορινθίου!

Ποιος είδε τη Μαρία Κορινθίου και δεν γέλασε με την ψυχή του; Η sexy ηθοποιός, που μας έχει συνηθίσει σε ρόλους μοιραίας γυναίκας, γίνεται η «βουκολική» και καπάτσα νοικοκυρά Μαριγώ που έρχεται από το χωριό για να συνετίσει τον αδελφό της.

Η Μαρία πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, τον Χάρη Μαυρουδή, την Κατερίνα Μάντζιου, τη Βίκυ Χαντζή και την Κατερίνα Βλαμάκη στο έργο του Δημήτρη Μητρόπουλου «Ανω Κάτω», στο θέατρο Βεάκη, και κλέβει τις εντυπώσεις. «Στην αρχή η Μαριγώ ήταν η μάνα του ήρωα, όμως ο ρόλος αυτός μου έκανε... κλικ κι ήταν ο λόγος που ήθελα να πάρω μέρος στην παράσταση» λέει η μελαχρινή ηθοποιός στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Ετσι, είπα στον Γιάννη που σκηνοθετεί να κάνουμε τη Μαριγώ αδελφή του πρωταγωνιστή».


Χωρίς πολύ make up και φανταχτερά κοστούμια (που πρωταγωνίστησαν φέτος στις περισσότερες παραγωγές), αλλά με γκαρνταρόμπα που θυμίζει μια απλή γυναίκα της περιφέρειας και... ανάλογη προφορά, η Μαρία ως Μαριγώ καλείται να έρθει στην πόλη από το χωριό της για να μαζέψει τον αδελφό της που κάνει άστατη ζωή. Με την καπατσοσύνη της το καταφέρνει, σ' αυτήν την κωμωδία καταστάσεων που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία.


Πώς αισθάνθηκε η ηθοποιός βλέποντας τον εαυτό της, αντί για μια sexy παρουσία να φοράει μακριές φούστες, πασούμια, χωρίς ίχνος κοκεταρίας; «Γελούσα κι έλεγα "πο πο, είναι υπέροχο... χάλια!"» μας λέει, αφού λάτρεψε από την αρχή τη Μαριγώ που ξεφεύγει εντελώς από το στιλ των γυναικείων ρόλων στους οποίους την είχαμε συνηθίσει.


Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρακολούθησαν την πρεμιέρα του «Ανω Κάτω», ανάμεσά τους ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Εφη Μουρίκη, ο Αλέξανδρος Σταύρου με τη Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελενα Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ παρών ήταν και ο Νότης Μαυρουδής με τη σύζυγο του, που καμάρωσαν επί σκηνής τον γιο τους Χάρη. markos


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει