Συναυλίες 2014: Αctive Member @ Τεχνόπολις

Active Member – Live

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014
«ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» Δήμου Αθηναίων
Όσο πλησιάζει η μέρα της μεγάλης κεντρικής συναυλίας των Active Member, για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου Cosmos Alivas στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, ήρθε η ώρα για τις χρηστικές λεπτομέρειες

Τo ταμείο του χώρου θα ανοίξει στις 18:00
Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 19:30
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:45
Οι Active Member με τον καινούριο, 17ο δίσκο τους, με τίτλο «Cosmos Alivas» σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.

Η δεύτερη εποχή του γκρούπ έχει σαν αφετηρία το νέο αυτό υλικό και την ανανεωμένη διάθεση του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia. Τα πολλά λόγια πια είναι περιττά όταν πρόκειται για κάποιο αντάμωμα των Active Member με το κοινό που τους στηρίζει τόσα χρόνια. Επί σκηνής λοιπόν, θα δοθεί το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα, τη δεύτερη εποχή, τον «cosmo aliva».

To πρώτο τραγούδι του «Cosmos Alivas» των Active Member ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του…»Bάστα»… Θα το ακούσουμε ζωντανά μαζί με τα άλλα τραγούδια του Cosmos Alivas και όλα τα παλιότερα των Active Member στη συναυλία της Τετάρτης.

Οι εκπλήξεις και οι συμμετοχές δεν θα λείψουν από τη σημαντική αυτή βραδιά. Αναφορικά: Νικήτας Κλιντ, Βέβηλος, MCD – o πρώτος DJ των Active Member – και οι Noova Groova με το τραγούδι tribute στη Γιώτα Γιάννα.

Ο Cosmos Alivas είναι το δικαίωμα σε ένα όνειρο μετά από 10 χρόνια πολέμου. Και μας ανήκει. Όπως ανήκει και σε σένα.

Και η συναυλία στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων είναι η γιορτή μας και το μουσικό μοίρασμα των πολύτιμων αυτών στιγμών μας.  www.neolaia.gr


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει