Ζώδια:Πώς θα γίνεις η γυναίκα της ζωής του;

Τον αγαπάς και τον λατρεύεις. Ονειρεύεσαι πωςείσαστε για πάντα μαζί, και δεν έχεις κανέναν φόβο να σου φύγει, αν κοιτάξει άλλη, να βαρεθεί. Μπορείς να τα καταφέρεις; 

Και βέβαια μπορείς! Πρώτα και κύρια, χρειάζεται αγάπη, αλλά αυτήν λέμε ότι την έχεις. Το δεύτερο που χρειάζεται, είναι λίγη στρατηγική, να ξέρεις τι περίπου θέλει για να νιώσει όμορφα κοντά σου και να σε λατρέψει. Δεν έχει να κάνει με το να αλλάξεις χαρακτήρα, βέβαια. Γιατί αυτό δεν γίνεται, και δεν αξίζει και τον κόπο.

Έχει να κάνει με το να χειρίζεσαι πιο έξυπνα την ψυχή του, χωρίς εντάσεις. Δεν είναι τέλειο; Πάμε να δούμε πώς θα τα καταφέρεις!

Ζυγός Ο Ζυγός θα καταλάβει με την πρώτη ματιά αν είσαι η γυναίκα της ζωής του. Και αυτό θα συμβεί, αν είσαι πολύ όμορφη, πολύ περιποιημένη, λίγο εκκεντρική και λίγο προκλητική. Και πολύ προκλητική να είσαι δεν έχει πρόβλημα, τα πάει καλά με την πρόκληση.

Και θέλει να μείνεις έτσι για πάντα. Αν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να μείνεις πανέμορφη, να γίνεις πολύ eρωτική, ο Ζυγός θα γίνει σύμμαχός σου! Την ομορφιά την θεωρεί ιερή, του φέρνει δάκρυα στα μάτια και είναι ο ιδανικός άντρας για να του ζητάς λεφτά που θα τα ξοδεύεις στον εαυτό σου! αρκεί, να μπορεί και αυτός μετά να απολαμβάνει εσένα!

Σκορπιός Ο Σκορπιός σε θέλει ζηλιάρα, παθιασμένη, άγρια και υποτακτική ταυτόχρονα. Για την ακρίβεια, δεν σε θέλει υποτακτική: σε θέλει πάρα πολύ ανεξάρτητη και απελευθερωμένη σεχουαλικά, και να σε υποτάξει αυτός! Αν μάλιστα είσαι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας από αυτό που έχει στον νου του για γυναίκα, αν είσαι για παράδειγμα άβαλτη,

πολύ ντροπαλή, πολύ κλειστή, η χαρά του η άγια να σε εκπαιδεύσει, στον πολύ ενδιαφέροντα eρωτισμό που έχει! Αλλά, θέλει να τον ακολουθείς. Άλλο πώς θα σε βρει, που μπορεί να τον εξιτάρει, και άλλο να εξακολουθείς να είσαι κλειστή. 
Εκεί κουράζεται.

Τοξότης Ο Τοξότης σε ονειρεύεται συνέχεια! Δεν έχει σημασία αν έχετε διαφορές, ή αν δεν είστε ακριβώς πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η αλήθεια είναι πως παρά τα όσα λέγονται για αυτόν τον πολύ γλυκό άντρα, μπορεί εύκολα να αλλάξει το πρότυπο γυναίκας που του αρέσει, και αν βάλει εσένα στο βάθρο της θεάς του! Η βαθιά του επιθυμία από μια γυναίκα, είναι να καταλαβαίνει τη μοναχικότητά σου, που είναι το κρυφό του μυστικό . Σε θέλει σύμμαχο στο να αντιμετωπίσει τη ζωή, που όσο και να του πηγαίνει καλά, ο Τοξότης ώρες – ώρες την βλέπει τόσο μαύρη, που βάζει τα γέλια για να ξορκίσει τον φόβο του.

Αιγόκερως Ο άντρας Αιγόκερως σε ονειρεύεται στο πλάι του όταν είστε με κόσμο, και από κάτω όταν είστε μόνοι σας! Είναι ένα πολύ απλό δίπολο: θέλει να είναι περήφανος για το πόσο εντάξει είσαι μαζί του, και πόσο μπορείς να σταθείς και ν σε θαυμάζουν για τη λογική σου, όλοι οι φίλοι του, αλλά και οι δικοί του άνθρωποι, και μετά, όταν είστε μόνοι, θέλεινα μεταμορφώνεσαι σε ένα θηλυκό με όλη τη σημασία της λέξης! Αν θέλεις κι εσύ τόσο μεγάλες ποσότητες eρωτα όσο θέλει ο Αιγόκερως, επειδή σπάνια βρίσκει παρτενέρ που να αντέχει, θα σε λατρέψει αυτόματα!

Υδροχόος Ο Υδροχόος αγαπάει και θαυμάζει διαφορετικές γυναίκες. Συνήθως καμία τωρινή του σχέση, δεν μοιάζει με κάποια παλιότερη. Δεν έχει κάτι προκατασκευασμένο στο κεφάλι του για το πώς πρέπει να είναι η γυναίκα που θα αγαπήσει. Πειραματίζεται πρώτα, και αγαπάει μετά. Δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να ακολουθήσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι εύκολος, κάθε άλλο. Σε κοιτάει και περιμένει από εσένα να του δείξεις πόσο ενδιαφέρουσα και προκλητική και αναπάντεχη είσαι. Αν του κινήσεις το ενδιαφέρον να περάσει σε επόμενο στάδιο, μπορεί και να σε eρωτευτεί για μια ζωή!

Ιχθείς Ο άντρας ιχθείς, θέλει μια γυναίκα πολύ ονειροπόλα.
Βέβαια, έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σε πολλά και διαφορετικά είδη γυναικών, γιατί όπως και να είσαι, αυτός θα σε εντάξει στο δικό του το παραμύθι. Όμως, έχει ανάγκη από μια γυναίκα που να συμμερίζεται την ανάγκη του για όνειρο και φυγή. Μπορεί να γίνει πάρα πολύ συναισθηματικός, και τότε είναι εύκολο να μπεις μέσα στην καρδια΄του και να μείνεις για πάντα. Θα έρθει όμως στιγμή, που όσο ονειροπόλα και αν σε θέλει, θα θέλει και να στηριχτεί επάνω σου! to-mati.net


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει