Το ήξερες; Να τι κάνει ένας άνδρας για να αυξήσει το μέγεθος των γεννητικών του οργάνων!



Φυσικά όλα όσα θα διαβάσετε στερούνται όχι μόνο επιστημονικής βαρύτητας, αλλά πολλές φορές όσοι τα έκαναν σπάνια επιζούσαν προκειμένου να διαπιστώσουν ότι κατάφεραν μια τρύπα στο νερό. Από την εμφάνιση του πριν από χιλιάδες χιλιάδες χρόνια ο άνδρας προκειμένου να γίνει πιο θελκτικός στο αντίθετο φύλο και προκειμένου να διαιωνίσει τα γονίδια του, έδινε πάντα τεράστια σημασία στο μέγεθος των γεννητικών του οργάνων.
Τα γεννητικά όργανα λοιπόν ήταν πάντα στη σκέψη του άνδρα. Πως θα τα προστατεύσει, πως θα τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα, πως μέσω αυτών θα αποκτήσει περισσότερες γυναίκες, άρα θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να περάσει τα γονίδια του στις επόμενες γενεές.
smallpenisa
Αρχικά ας δούμε κάποια πράγματα για το ανδρικό μόριο που δεν γνωρίζουμε. Για παράδειγμα το θηλαστικό με το μεγαλύτερο μόριο ανήκει στην αρσενική φάλαινα. Έχει μήκος 2 μέτρα και 43 εκατοστά. Με άλλα λόγια πρόκειται για ένα όργανο που είναι μεγαλύτερο ακόμη και από τον ψηλότερο μπασκετμπολίστα που υπήρξε ποτέ, ξεπερνάει σε μήκος ένα αυτοκίνητο μάρκας smart και είναι πιο μακρύ από το μήκος ενός καρχαρία- ταύρου.
Τα μεγαλύτερα γεννητικά όργανα που έχουν μετρηθεί ποτέ, άγγιζαν σε στύση τους 35 πόντους. Σαν να βάλεις 3 iphone μαζί. Ο Γιόνας Φάλκον, ο άνδρας με τα πλούσια ελέη, αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα εξαιτίας του μήκους του μορίου του, όπως για παράδειγμα στα αεροδρόμια όταν κατά τον σωματικό έλεγχο, οι αστυνομικοί πίστευαν ότι κουβαλάει κρυμμένο όπλο μέσα του και τον συνελλάμβαναν.
smallpanisb
Σε διάφορες έρευνες που έχουν γίνει για το μήκος των ανδρικών γεννητικών οργάνων, οι περισσότεροι άνδρες (66%), απάντησαν ότι θεωρούν πως διαθέτουν φυσιολογικά σε μήκος γεννητικά όργανα. Το 22%, είπε ότι τα έχει μεγάλα και μόνο ένα 12% παραδέχτηκε ότι το μήκος του, είναι μικρό. Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά, έχουν μάλλον διαφορετική άποψη αφού το 45% όσων ερωτηθήκαν είπαν ότι θα ήθελαν ο σύντροφος τους να έχει μεγαλύτερα γεννητικά όργανα. Ενώ το 68% των γυναικών πριν πέσουν στο κρεβάτι με κάποιον, δηλώνουν ότι εύχονται να έχει πλούσια γεννητικά όργανα.
smallpenis3
Η χώρα που κατά μέσο όρο έχει τους πιο προικισμένους άνδρες είναι το Κογκό και η χώρα με τους άνδρες που δεν είναι και τόσο… προικισμένοι είναι η Νότια Κορέα. Από όλα τα πιθηκοειδή μόνο ο άνθρωπος δεν έχει κάποιο κόκαλο στο πέος του, σε αντίθεση με τους χιμπατζήδες, τους γορίλες, τις μαϊμούδες κτλ κτλ. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο κόκαλο για να εμφανίζει στύση, ακόμη και το ανθρώπινο πέος μπορεί να «σπάσει» ή να στραμπουληχθεί.
smallpenisc
Η αγωνία λοιπόν του άνδρα είναι το μεγάλο γεννητικό όργανό. Έχει παρατηρηθεί ότι διάφορες φυλές, σε διάφορες περιοχές πολλοί πιστεύουν πως εάν σε δαγκώσει ένα φίδι επάνω στο πέος και επιζήσεις, τότε εκείνο (το πέος) θα αρχίσει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει επιπλέον. Ή επίσης πιστεύουν πως εάν για κάποιο χρονικό διάστημα κρεμάσει ένας άνδρας βάρος, βαρίδια, στα γεννητικά του όργανα, εκείνα θα επεκταθούν λόγω της βαρύτητας και θα γίνουν μεγαλύτερα. Το μόνο που κατάφεραν όλοι αυτοί, ήταν να εξασφαλίσουν μια καλή θέση σε κάποιο νοσοκομείο. Βέβαια τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνδρες που θεωρούν ότι έχουν μικρά γεννητικά όργανα, αφήνονται στα έμπειρα χέρια των ειδικών ιατρών και πλαστικών και δεν επιλέγουν λύσεις με φίδια και βαρίδια.


 to-kounavi.gr 


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο, η γνώμη σας μετράει!

Οι αναρτήσεις που πήραν τα περισσότερα Likes

Κάνε Like εκεί που αξίζει